Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


My Happy Place

2018 júniusában Bunton a This Morning című műsorban adott interjújában elmondta, hogy több mint egy évtizeddel az utolsó albuma, a Life in Mono után visszatért a stúdióba, és új anyagon dolgozik . Bunton azt mondta a műsorvezetőnek, Phillip Schofieldnek : "Visszatértem a stúdióba, és most mondom el először... A stúdióban vagyok, és saját zenémmel szórakozom, csak hogy lássam". 2018 novemberében Bunton bejelentette, hogy lemezszerződést írt alá a BMG Rights Managementtel, és új albummal készül.
2019. február 27-én kiadta az új album első kislemezét, a " Baby Please Don't Stop "-t, amely általában pozitív kritikákat kapott. Később 2019. március 9-én kiadott egy promóciós kislemezt, a "Too Many Teardrops" címet. Ezt követően kiadta párjával, Jade Jones-szal a "You're All I Need to Get By" című duettjét. a Marvin Gaye és Tammi Terrell dal feldolgozása. 2019. április 12-én Bunton kiadta negyedik albumát My Happy Place címmel . A számlista két eredeti dalból és nyolc Bunton által kedvelt dal feldolgozásából áll. Az album, amelyen Jones, Robbie Williams ,Will Young és Josh Kumra 6500 példányban kelt el az első héten az Egyesült Királyságban, és a 11. helyen szerepelt a brit albumlistán . A My Happy Place lett az első Top 20-as albuma 15 év után. Később kiadott egy promóciós kislemezt "Too Many Teardrops" címmel 2019. március 9-én.
2019 novemberében Bunton kiadott egy karácsonyi kislemezt, a "Coming Home For Christmas" címet, amely a " Santa Baby " feldolgozást is tartalmazza . 2019. december 6-án Bunton több mint egy évtized után első önálló bemutatóját adta elő a londoni Royal Albert Hallban . A koncert egy különleges karácsonyi show volt, amelyben Bunton jól ismert karácsonyi feldolgozásokat adott elő, valamint duetteket adott elő a színpadon Will Younggal, Matt Gossszal és vőlegényével, Jade Jonesszal. A befogadó színházi társulat, a Chickenshed , amelynek Bunton évek óta mecénása volt, szintén csatlakozott a színpadra a Spice Girls Mama című dalának feldolgozásához.

2019. December 6.
CHRISTMAS PARTY - LIVE AT THE ROYAL ALBERT HALL

2019. december 6-án Bunton több mint egy évtizede bemutatta első önálló show-ját a londoni Royal Albert Hallban. A koncert különleges, egyszeri karácsonyi show volt, melyen Bunton jól ismert karácsonyi dalokat, valamint duetteket adott elő a színpadon Will Younggal, Matt Goss-szal és vőlegényével, Jade Jones-szal. A befogadó színtársulat, a Chickenshed, amelynek Bunton évek óta védnöke, szintén csatlakozott a színpadhoz a Spice Girls Mama című dalának előadásához.

MAYBE
ROCKIN' AROUND THE CHRISTMAS TREE
JINGLE BELL ROCK
BABY, IT'S COLD OUTSIDE
HERE COMES THE SUN
I ONLY WANT TO BE WITH YOU
WINTER WONDERLAND

SANTA BABY
TAKE MY BREATH AWAY
FREE ME
DON'T CALL ME BABY
BABY PLEASE DON'T STOP
TOO MANY TEARDROPS
YOU'RE ALL I NEED TO GET BY
SANTA CLAUS IS COMING TO TOWN
LET IT SNOW! LET IT SNOW! LET IT SNOW!

SPICE UP YOUR LIFE (Snippet)
SAY YOU'LL BE THERE (Cabaret Version)
VIVA FOREVER
MAMA
 (with Chicken Shed)
2 BECOME 1
WHAT TOOK YOU SO LONG?
 (Cabaret Version)
HAVE YOURSELF A MERRY LITTLE CHRISTMAS
IT'S THE MOST WONDERFUL TIME OF THE YEAR
COMING HOME FOR CHRISTMAS
ROCKIN' ROBIN
I WISH IT COULD BE CHRISTMAS EVERYDAY

Diszkográfia

Album/Kislemez Legjobb helyezések
UK Eur Sco Aus Fra Ger Ire Spa UK
Indie
US
Heat
Baby Please Don't Stop
My Happy Place 11 7 92 174 88 55 3 7
You're All I Need to Get By - with Jade Jones
Coming Home for Christmas